T'interessa

Visualització de contingut web

SUBSCRIPCIONS

Perquè pugues rebre informació actualitzada dels temes que t'interessen, l'IVAJ posa a la teua disposició diversos canals de comunicació.

Noticies IVAJ: esta llista de distribució et permetrà accedir periòdicament a informació relativa a beques, activitats d'oci i temps lliure, estudis, esdeveniments, o qualsevol altre tipus d'informació que et siga d'interés.
Pots subscriure't polsant el següent enllaç: Llista de distribució Noticies IVAJ

Turisme i temps lliure: Si vols estar al dia de les novetats, les ofertes i les notícies de les activitats que oferim al llarg de l'any (viatges d'esquí, turisme actiu, circuits per Europa, campaments per als més jóvens, cursos d'idiomes i credencials internacionals per a viatjar) subscriu-te a la nostra llista de distribució.
Pots subscriure't polsant el següent enllaç: Llista de distribució Turisme i temps lliure

Animació: perquè pugues rebre puntualment les notícies relatives a la Revista Animació. rebràs informació sobre la publicació de nous números. També rebràs altres notícies vinculades a l'àmbit de l'animació juvenil.
Pots subscriure't polsant el següent enllaç: Lista de distribució Animació

Llista de Distribució del Carnet Jove Des d´ací rebràs informació puntual de tot allò que s´ha relacionat amb el Carnet Jove, concursos, noves empreses, ofertes especials, sortejos i totes aquelles activitats d´interés per a tu. A més podrem tindre un contacte directe, perquè ens manes les teues sugerències, aportacions, propostes i tots aquells dubtes que et sorgisquen sobre el Carnet Jove.
Pots subscriure't polsant el següent enllaç: Lista de distribució del Carnet Jove