Visualització de contingut web

SUBSCRIPCIONS

Perquè pugues rebre informació actualitzada dels temes que t'interessen, l'IVAJ posa a la teua disposició diversos canals de comunicació.

Noticies IVAJ: esta llista de distribució et permetrà accedir periòdicament a informació relativa a beques, activitats d'oci i temps lliure, estudis, esdeveniments o qualsevol altre tipus d'informació que et siga d'interés.
Pots subscriure't polsant el següent enllaç: Llista de distribució Noticies IVAJ

Turisme i temps lliure: si vols estar al dia de les novetats, les ofertes i les notícies de les activitats que oferim al llarg de l'any (campaments per als més joves, cursos d'idiomes, credencials internacionals per a viatjar...), subscriu-te a la nostra llista de distribució.
Pots subscriure't polsant el següent enllaç: Llista de distribució Turisme i temps lliure

Animació: perquè pugues rebre puntualment les notícies relatives a la Revista Animació. Rebràs informació sobre la publicació de nous números. També rebràs altres notícies vinculades a l'àmbit de l'animació juvenil.
Pots subscriure't polsant el següent enllaç: Lista de distribució Animació

Llista de Distribució del Carnet Jove: des d'ací rebràs informació puntual de tot allò que s´ha relacionat amb el Carnet Jove, concursos, noves empreses, ofertes especials, sortejos i totes aquelles activitats d'interés per a tu. A més podrem tindre un contacte directe, perquè ens envies les teues sugerències, aportacions, propostes i tots aquells dubtes que et sorgisquen sobre el Carnet Jove.
Pots subscriure't polsant el següent enllaç: Lista de distribució del Carnet Jove