T'interessa

SIJ

Serveis d'Informació Juvenil

XARXA VALENCIANA D'INFORMACIÓ JUVENIL

L'IVAJ, de conformitat amb el Decret 86/2015, de 5 de juny, del Consell, potència i impulsa el desenvolupament de la Xarxa Valenciana d'Informació Juvenil, i coordina el seu funcionament a través del CCDIJ (Centre Coordinador de Documentació i Informació Juvenil)

Els serveis d'informació de la Xarxa Valenciana tenen com a principal objectiu proporcionar al jove la informació més actualitzada, la documentació que li fa falta per als seus projectes i les assessories que li permeten desenvolupar-los. Està integrada per tots aquells centres i punts d'informació distribuïts per la nostra comunitat autònoma i que figuren en el cens de l'IVAJ.

A més, amb la resta de l'Estat s'estableix mitjançant la coordinadora de Centres de Coordinadors a través de l'INJUVE. De la mateixa manera a nivell europeuo, ERYICA agrupa les entitats responsables de la Informació Juvenil en el seu territori, segons la Carta Europea de Información Juvenil i actualment segons els principis d'informació en linia a la joventut.

Què és inFòrum?

El inFòrum és una reunió de tècnics de joventut de la Xarxa Valenciana d'Informació Juvenil, que ve organitzant el CCDIJ des de 2001 (amb alguns anys de "aturada"). Durant dos dies es tracten i discuteixen diversos temes d'interès per a les persones que treballen amb joves, i en definitiva per als i les joves, que no hem d'oblidar que són el nostre objectiu principal. Enguany girarà entorn a les tecnologies de la informació i la comunicació en projectes amb adolescents.

Quan és inFòrum?

Sol ser en el mes de novembre.

On és inFòrum?

En algun dels nostres albergs o residències d'Alacant, Castelló o València.

Programa 2017
Formulari d'inscripció