Visualització de contingut web

Promocions REAJ

  • Concurs REAJ-Patrimoni Mundial
El 16 de novembre és el Dia Internacional del Patrimoni Mundial i des de REAJ volem celebrar que tenim 100 albergs pròxims als 44 llocs declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO a Espanya.
 
Per a això us proposem un repte…
 
Des de hui i fins al Dia Internacional del Patrimoni Mundial publicarem cada setmana una fotografia d'un Lloc Patrimoni Mundial que estarà difuminada o una pregunta sobre algun dels Llocs Patrimoni, haureu d'endevinar de quin lloc es tracta o la resposta d'aquesta, afegint el nom de l'Alberg REAJ més proper a aqueix lloc..
 
Cada setmana sortejarem dos Carnets de Alberguista entre tots els que hàgeu encertat la resposta corresponent a la fotografia o pregunta d'aqueixa setmana. (En cas de tindre ja el Carnet pots fer-li-ho a un familiar, amic o amiga).
El Dia Internacional del Patrimoni Mundial sortejarem 3 paquets compostos d'1 nit d'allotjament i desdejuni gratis per a dues persones en qualsevol dels més de 300 Albergs REAJ d'Espanya.

 

  • Concurs fotografía y diversidad funcional

REAJ organitza aquest concurs per a sensibilitzar a la societat a través de la fotografia sobre la plena inclusió i participació de les persones amb diversitat funcional i fomentar la participació de les persones amb diversitat funcional entre altres objectius. 
Pot participar qualsevol associació, organització, entitat… que treballe amb persones amb diversitat funcional.

 

 

  • Un viatge pel patrimoni de la meua comunitat

Concurs de vídeos dirigit a classes de 6º de primària de qualsevol col·legi. Per a participar els col·legis hauran de presentar un vídeo, de 4 minuts màxim, en el qual mostren el Patrimoni Mundial i els albergs juvenils de la seua comunitat.

Hi ha 2 premis:
 
  • 5.000 € per a visitar béns declarats Patrimoni Mundial amb allotjament en Albergs REAJ per al col·legi guanyador.
  • Vestimenta esportiva valorada en 1.000 € a sortejar entre els col·legis participants.

 

  • Intercanvis albergues REAJ

Si tens entre 18 i 30 anys apunta't a un intercanvi internacional en albergs juvenils. Formació, coneixement intercultural, aprenentatge d'idiomes, respecte per altres cultures... t'estan esperant.

  • Disfruta de descomptes en museus amb el teu carnet d'alberguista

Ara tens un 50% de descompte sobre la tarifa d'entrada en 16 museus d'Espanya
Continuem sumant avantatges al teu Carnet d'Alberguista!
Assabenta't de quins són, ací

 

  • Trau-li partit al teu carnet d'alberguista!

Per només 5 euros a l'any podràs disfrutar de centenars d'albergs en tot el món i a més tindràs accés a descomptes nacionals i internacionals en empreses com Alsa, Telepizza, Casa del Llibre… I molts més!
¡Comprova els descomptes als quals pots optar amb el teu carnet d'alberguista!


viu_alberguista2

Fins a un 35% de descompte en la compra de la teua entrada. Logo Terranatura Benidorm

 

  • Viatja en grup amb els albergs de la REAJ!

Xiques gritant 450x300viu_alberguista2

Per a tots aquells grups de 10 o més persones que desitgen viatjar per tot el món i gaudir de multitud de beneficis, us oferim moltes propostes diferents amb multitud de serveis idonis per a allotjar a grups escolars, a grups d'amics o a famílies.

Si vols més informació, sol·licita-la ací