Visualització de contingut web

#Noemtoqueselwhatsapp

 
L'IVAJ va participar el 26 de novembre en l'Igual-Ment Fest presentant les experiències de #Noemtoqueselwhatsapp, iniciativa que cerca transmetre valors de convivència, educació i respecte davant les actituds violentes contra les dones.
 
Durant tot el dia (d'11 a 18 h), a la Plaça de l'Ajuntament de València, van estar exposades les fotos i els vídeos (seleccionades pel seu valor artístic i pedagògic), que van fer els joves per a este esdeveniment, i eixos mateixos joves van estar explicant perquè les van fer i què és el que volien reflectir. També estaven els panells de les fotos de l'edició de 2016.
 
Des de primera hora, els joves seleccionats en la categoria de grafiti, van pintar un.
 
A les 16:15 h, a l'escenari d'arts escèniques, els joves seleccionats en les categories de rap i de teatre, van presentar els seus treballs.
 
A més dels concerts i tallers, de 13 a 15 h hi havia un fotomatón amb atrezzo, per a fer fotos i poder portar-li-les. 
 
 
 
 
 

"No em toques el whatsapp" 2016
Concurs de fotografia y video

Resultat del concurs

El lliurament de premis va tindre lloc el 23 de novembre de 2.016 al Casal Jove del Grau de Castelló.

Ganadora_NoDonaIgual_2015_IVAJ_02

 

25 de novembre. Dia internacional de l'eliminació de la violència contra la dona

Amb motiu de la commemoració del "Dia internacional de l'eliminació de la violència contra les dones" de 2016, instituït per Nacions Unides (ONU), l'Institut Valencià de la Joventut convoca el concurs "No em toques el whatsapp" per sensibilitzar sobre aquest tema els jóvens de la Comunitat.

Mitjançant el concurs es pretén transmetre valors de convivència, educació i respecte, davant del que significa l'existència, encara hui en dia, d'actituds violentes contra les dones.

Aprofitant els treballs guanyadors, es pretén conscienciar tota la societat de la realitat de moltes dones i de la necessitat d'ajudar les que encara la pateixen, i denunciar qualsevol manifestació o indici de violència contra les dones.

Imatge guanyadora 2015: "Abre los ojos"

Fundación Diagrama Centro de Acogida de Menores "Sant Sebastià"

 

Més informació

Visualització de contingut web

Exposició #NoemToqueselWhatsapp (2016-17)

Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

Si la teua entitat està interessada a albergar l'exposició, només has de consultar si les dates estan disponibles en qualsevol de les exposicions i, complir els requisits mínims perquè l'exposició arribe als joves del teu entorn.

Envia un correu electrònic amb: nom, entitat, municipi, dates i horari previst per a l'exposició, correu electrònic i telèfon
a cultura_ivaj@gva.es

Guia didàctica de l'exposició

 

Descarrega el cartell (*.jpg) (*.pdf)
A més, pots consultar més guies d'altres anys a l'apartat de publicacions de l'IVAJ