T'interessa

Convocatories de formació

Convocatories de formació

Cicle formatiu SVE

Els jòvens que realitzen el servei de voluntariat europeu tenen el dret i el deure de participar en les activitats del cicle formatiu, que comprèn: la Formació a la eixida, la Formació a la arribada, l'Avaluació intermèdia i l'Event anual. Les entitats participants facilitaran que els voluntaris assistisquen a estes activitats formatives.   

Cada any es publica un calendari amb les activitats previstes per al cicle formatiu. Ací pots consultar el calendari formatiu de SVE per a 2017.                            

Pots trobar més informació sobre el cicle formatiu en el portal de la ANE.

Formació General TCA

Les Activitats de Cooperació Transnacional (TCA), són una modalitat de projectes i activitats de l'Acció clau 2. Estes activitats són utilitzades per les Agèncias Nacionals que gestionen el programa Erasmus+ per a aconseguir els seus objectius i atorgar-li un valor afegit.

Dins de les activitats de Cooperació Transnacional es troben els cursos de Formació, que poden ser coordinats per algun dels centres de recursos SALTO o per les agèncias nacionals. La informació detallada sobre el curs i el perfil dels participants s'arreplega en cadascuna de les convocatòries.

Els cursos i activitats ofertats entre 2016-2017, poden consultar-se en el Pla de Formación i Cooperació. La informació s'actualtiza periòdicament.

A més de les activitats formatives presencials, s'estan desenvolupant cursos en línea d'àmplia participació i accés obert gràcies a la ferramenta d'Internet (MOOC)