D'interés

« Ves enrere

La Generalitat convoca 68 places a les residències juvenils de l'IVAJ per al curs 2017-18

La Generalitat convoca 68 places a les residències juvenils de l'IVAJ per al curs 2017-18

30/06/2017

La Generalitat, a través de l'Institut Valencià de la Joventut, ha convocat un total de 68 places a les residències juvenils d'Alacant, Castelló i Benicarló per a joves estudiants i joves que realitzen alguna activitat esportiva, cultural o d'índole semblant durant el curs acadèmic 2017-18.

Aquesta convocatòria es realitza a fi d'afavorir les possibilitats d'allotjament i manutenció de joves que, per raó d'estudis o per a dur a terme activitats esportives, culturals o d'índole semblant, han de desplaçar-se fora del seu domicili particular.

Per al pròxim curs 2017-18, la Residència Juvenil Universitària La Florida d'Alacant ofereix un total d'onze places, totes elles en habitacions individuals; la Residència Juvenil Mare de Déu del Lledó de Castelló ofereix 28 places, deu individuals i 18 dobles, i en la Residència Sant Crist del Mar de Benicarló, es convoquen 29 places en habitacions dobles. Les places vacants que es puguen produir durant la instrucció del procediment, s'incorporaran a les places convocades.

En la convocatòria publicada aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) , s'estableix que podran ser beneficiaris i beneficiàries d'aquestes places, estudiants que cursen estudis conduents a títols oficials impartits per les universitats de la Comunitat Valenciana; estudiants que cursen cicles formatius o ensenyaments artístics, ensenyament secundari, batxillerat o estudis universitaris, estudiants estrangers que participen en accions de programes europeus o altres programes de cooperació internacional, així com joves que porten a terme alguna activitat esportiva, cultural o d'índole semblant.

El programa oferit de residències juvenils inclou allotjament i pensió alimentària completa. La pensió alimentària completa consistirà en desdejuni, dinar i sopar. L'allotjament es realitzarà d'acord amb les condicions particulars de cada residència.

Als efectes de la present convocatòria, tant per als estudis universitaris com per als no universitaris, es considerarà curs acadèmic lectiu el que en el seu moment fixen la universitat corresponent i la conselleria competent en matèria d'educació. Així mateix la plaça que s'obtinga s'estendrà fins a la finalització dels estudis oficials.

Les persones que sol·liciten una plaça en alguna de les residències juvenils objecte d'aquesta convocatòria hauran de tindre una edat compresa entre els 14 i 30 anys, ambdós inclosos, al finalitzar el termini de presentació de sol·licituds.

Els models de sol·licituds es facilitaran en els serveis centrals de l'IVAJ a València, en les seues unitats territorials a Alacant i Castelló, en les pròpies residències juvenils i en la web de l'IVAJ .

Les sol·licituds podran presentar-se al registre de l'Institut Valencià de la Joventut (carrer de l'Hospital, 11, València), i de les unitats territorials de l'IVAJ d'Alacant (Rambla de Méndez Núñez, 41, Alacant) i Castelló (carrer Orfebres Santalínea, 2, Castelló; a les mateixes residències juvenils: en Sant Crist del Mar, en l'avinguda de Iecla, 29 de Benicarló; en La Florida en l'avinguda Orihuela, 59 d'Alacant i en Mare de Déu del Lledó, en carrer dels orfebres Santalínea, 2, de Castelló o en qualsevol dels procediments administratius establerts.

El termini finalitza el 21 de juliol de 2017, inclòs.